Facility service til jeres behov

Skab et sikkert, rent og effektivt arbejdsmiljø med vores facility service.

Støvsugning

Omfattende og pålidelig facility service

I takt med at jeres virksomhed vokser, vil der opstå et behov for at uddelegere flere praktiske opgaver. Med vores facility service kan I samle alle disse opgaver under ét tag og forvente, at hver eneste opgave bliver udført omhyggeligt og med professionalisme.

Vi tilbyder ikke en fast løsning inden for facility service; vi skræddersyer nemlig vores aftaler med de enkelte virksomheder for at sikre, at vi kan løse deres opgaver bedst muligt. I har mulighed for at samle dele af eller alle jeres services hos os og dermed sikre, at de håndteres af en professionel og troværdig samarbejdspartner.

Vi tilbyder facility services for virksomheder i alle størrelser, der ønsker at samle erhvervsrengøring, vinduespolering, kantinedrift mv.

Gennemtænkt facility service

Før vi indgår en aftale om facility service, udarbejder vi en detaljeret plan, der nøje tilpasses jeres specifikke ønsker og behov.

Vores online kvalitetssystem og fleksible fremgangsmåder sikrer, at vores professionelle medarbejdere er super effektive, både ved opstart og når rengøringen eller vedligeholdelsen kører sin gang. Med en skræddersyet facility service løsning fra os får I adgang til et bredt udvalg af tjenester, herunder almindelig rengøring, vinduespolering, måtteservice, forsyningsservice og meget mere.

Hvis I står med en specifik opgave, som ikke er nævnt, opfordrer vi jer til at kontakte os. Vi er meget fleksible og klar til at udvide vores facility service aftale med yderligere tjenester for at sikre, at jeres virksomhed opererer så effektivt som muligt.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Faste aftaler og fair priser på facility service

Hvis jeres virksomhed har brug for en pålidelig leverandør af facility service, er vi det helt rigtige valg. Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe jeres virksomhed, så I kan fokusere på jeres forretning. Kontakt os allerede i dag; vi løser enhver udfordring og udarbejder gerne en fast aftale.

I kan kontakte os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

Få professionelt rengøringshjælp

Hos United Facility Partners er vi dedikerede til at være de bedste i branchen. Vi stræber efter at gøre det bedre end de andre, og det betyder, at rent ikke er rent nok; det skal være skinnende rent, og vores kunder skal være fuldt tilfredse.

FAQ – Facility service

Facility service omfatter en række vigtige funktioner, der sikrer, at virksomheder og institutioner kan arbejde effektivt, sikkert og behageligt. Det inkluderer alt fra rengøring og vedligeholdelse til kantinedrift og klargøring til møder og frokost. Hos United Facility Partners er formålet med facility service at skabe et optimalt arbejdsmiljø for alle i virksomheden.

Hos United Facility Partners tilbyder vi skræddersyede aftaler om facility service, hvor I selv kan bestemme, hvilke arbejdsopgaver I ønsker at overdrage. Det kan være alt fra erhvervsrengøring til vinduespolering, måtteservice, supply service og kantinedrift. Hvis I har brug for en pålidelig leverandør til services, der ikke er nævnt, så tøv ikke med at kontakte os på 71 96 39 32 eller send en mail til info@ufpa.dk.

United Facility Partners tilbyder pålidelig facility service til virksomheder og institutioner, hvilket giver dem mulighed for at fokusere på deres kerneopgaver og drive deres forretning. Kontakt os allerede i dag for en skræddersyet løsning, der passer perfekt til jeres behov og ønsker.

Ja, selv små virksomheder kan få facility service hos United Facility Partners. Vi skræddersyr jeres aftale, så den imødekommer alle jeres forventninger og behov for facility service, uanset virksomhedens størrelse.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian