#OurHeroes

Præsentation af vores Social Program

At Gøre Det Bedste For Andre

Hos United Facility Partners anerkender vi de mennesker, der opererer i skyggerne, og udfører det hårde rengøringsarbejde. Utrætteligt og ustoppeligt sikrer de, at vores kunders lokaler er rene og behagelige, ofte uden at få den anerkendelse, de fortjener. Ved at etablere vores sociale program ønsker vi at tage initiativ til at hylde vores hverdagshelte og inspirere til at anerkende dem, der ofte er bag scenen og gør det muligt for os andre at leve vores hverdag. Vi ønsker en stærk kultur med et fællesskab, der anerkender hinandens bidrag. Derfor vil vi fortsætte med flere initiativer inden for programmet for at komme tættere på vores helte og give dig mulighed for at møde dem og høre deres historier. Men vi vil gerne gøre mere end det. Vi ønsker at gøre det, som vi gør bedst, for at gavne andre. Derfor er vi dedikeret til at hjælpe og støtte andre som i vores øjne, også er hverdagens helte.

Tag et kig på nogle af de initiativer, vi har taget.👇

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian