Erhvervsrengøring Hillerød

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Skal du have hjælp til erhvervsrengøring i Hillerød?

Rengøring er helt essentielt i kontormiljøer, institutioner, butikker og andre virksomheder. Et rent og indbydende arbejdsmiljø er nøglen til produktivitet og trivsel, og skaber et bedre indeklima. Hos United Facility Partners tilbyder vi grundig erhvervsrengøring i København.

Vores dygtige rengøringsspecialister har mange års erfaring med erhvervsrengøring i København, og er dygtige til deres arbejde. Du er altid sikker på, at enhver afkrog i dine lokaler står snorlige.

Fra kontorer og konferencerum til køkkener og toiletter, er vi din professionelle samarbejdspartner til erhvervsrengøring i København og omegn. Vi tager hånd om alt det, du måtte have behov for. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din opgave.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Specialtilpassede løsninger til dine behov

Hos United Facility Partners er vi klar over, at ingen virksomheder er ens, og at alle rengøringsbehov er forskellige. Derfor tilbyder vi naturligvis specialtilpassede løsninger inden for erhvervsrengøring i Hillerød. Vi indgår i en dialog med dig, hvor vi får afstemt dine behov og forventninger til vores arbejde. Det sikrer, at du får den skarpeste pris på erhvervsrengøring i Hillerød, og kun får rengjort det, du har behov for.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige rengøringstjenester, fra daglig rengøring til mere periodisk og dybdegående rengøring. Derudover kan vi også hjælpe med vinduespolering, facility service, office helper, handyman tjenester og meget andet.

Få et godt tilbud

Lad os stå for din erhvervsrengøring i Hillerød. Som professionelt rengøringsfirma sørger vi for grundig og effektiv rengøring af dine lokaler. Vi kører på hele Sjælland, og er ofte i byer som København, Næstved, Roskilde og Køge. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 71 96 39 32 eller ved at skrive til os på mail info@ufpa.dk.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian