Vinduespudser med mange års erfaring

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

vinduespudser

Garanti for skinnende og rene vinduer

Hos United Facility Partners er vi et engageret team, der har mange års erfaring som vinduespudser. Vi garanterer skinnende og rene vinduer ud- og indvendigt for alle typer virksomheder, institutioner, hoteller mv. For at sikre kvalitet og effektivitet i alt arbejde, gør vores vinduespudser kun brug af de bedste rengøringsprodukter på markedet.

Vores vinduespudser har en bred vifte af stærke kompetencer, Vi skaber kvalitetsresultater – hver gang. Lad os skræddersy en løsning til jeres virksomhed, der matcher netop jeres behov og ønsker for vinduespolering. Vi hjælper også gerne med erhvervsrengøring eller kontorrengøring, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Professionel vinduespudser

Med stor passion for faget, stræber vores vinduespudser altid efter de højeste standarder til arbejdet. Vi leverer perfekte og skinnede resultater, som vi altid kan stå inde for. Ingen af vores vinduespudser forlader opgaven før du er 100 % tilfreds med vinduespoleringen. Vi går først først, når jeres vinduer er spejlblanke.

Ønsker jeres virksomhed en serviceaftale på en vinduespudser? Vi sørger for, at vi i fællesskab skaber en serviceplan, der stemmer overens med jeres forventninger og visioner. Når I vælger et samarbejde med os, er I garanteret en partner, der arbejder effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores vinduespudser yder altid sit bedste for jeres tilfredshed. Vi sørger for at tilpasse vores arbejdsgange, så de ikke forstyrrer jeres.

Kontakt vores vinduespudser i dag

Få et uforpligtende tilbud, der skræddersyes efter jeres behov. Det er vigtigt for os, at I bliver glade og tilfreds med de færdige resultater. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så I vejledes til den bedste løsning. Kontakt os på telefon 71 96 39 32. I er også velkommen til at sende en mail til info@ufpa.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi jer hurtigst muligt. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

vinduespudsning

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian