Vinduespudser med mange års erfaring

Professionel vinduespudser der levere gode resultater – hver gang

vinduespudser

Garanti for skinnende og rene vinduer

Som kunde hos United Facility Partners kan du se frem til et samarbejde med en vinduespudser, der har mange års erfaring. Vi garanterer skinnende og rene vinduer, både indvendigt og udvendigt, for alle typer virksomheder, institutioner, hoteller og så videre. For at sikre den højeste kvalitet og effektivitet i vores arbejde, bruger vores vinduespudser kun de bedste rengøringsprodukter på markedet.

Med vores målsætning om at være de bedste i branchen kan du se frem til kvalitetsresultater hver gang vi har været forbi, uanset om det gælder vinduespudsning eller en anden ydelse. Vi skræddersyr vores løsninger, så jeres virksomhed kan få vinduespolering, der matcher jeres behov og ønsker. Vi hjælper også gerne med erhvervsrengøring eller kontorrengøring, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Professionel vinduespudser

Vores medarbejdere, inklusiv vores vinduespudser, brænder for deres arbejde og ikke mindst at levere kvalitetsresultater til vores kunder. Vi stræber altid efter at udføre arbejde, som vi selv kan stå inde for, og som vores kunder er glade for; derfor forlader vores vinduespudser ikke opgaven, før du er 100% tilfreds med vores vinduespudsning.

Hvis jeres virksomhed ønsker en serviceaftale med en vinduespudser, vil vi i fællesskab med jer udarbejde en løsning, der stemmer overens med jeres ønsker og forventninger. Når I vælger os som samarbejdspartner, er I sikret effektive resultater, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vores vinduespudser vil altid yde deres bedste for jeres tilfredshed og sørge for, at vores vinduespudsning ikke forstyrrer jeres arbejde.

Kontakt os for vinduespudsning i verdensklasse

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning, der skræddersyes efter jeres behov. Det er vigtigt for os, at I bliver glade og tilfreds med de færdige resultater. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så I vejledes til den bedste vinduespudser løsning. 

Kontakt os på telefon 71 96 39 32. I er også velkommen til at sende en mail til info@ufpa.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi jer hurtigst muligt. Vi glæder os til at arbejde sammen med jer.

vinduespudsning

FAQ – Vinduespudser

Hvis jeres vinduer skal pudses både indvendigt og udvendigt, er det vigtigt at rydde jeres vindueskarme, så der ikke står genstande i vejen for vores vinduespudser. Det er altid en god idé at informere medarbejderne om, at der kommer en vinduespudser. Derudover skal I bare glæde jer til, at jeres vinduer snart er skinnende rene igen.

Hos United Facility Partners bruger vi udelukkende miljøvenlige kvalitetsrengøringsmidler, og det gælder også for de midler, der bruges til vinduespudsning. I kan derfor trygt indgå en aftale om vinduespudsning med os, velvidende at vi tager hensyn til miljøet.

I kan kontakte os hos United Facility Partners allerede i dag for en uforpligtende samtale om vinduespudsning. Vi udarbejder en skræddersyet aftale om vinduespolering for jeres virksomhed. Som kunde hos os kan I se frem til vinduespudsning, når det passer jer, så jeres vinduer altid er klare og rene.

Vores vinduespudsere er utroligt effektive og får hurtigt klaret alle jeres vinduer. Den præcise tid det tager at pudse jeres vinduer varierer alt efter antallet af ruder, deres størrelse og hvor beskidte de er. For at få et mere præcist tidsestimat anbefaler vi, at I kontakter os for en uforpligtende samtale.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian