Erhvervsrengøring København

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Få grundig erhvervsrengøring i København

Rengøring er helt essentielt i kontormiljøer, institutioner, butikker og andre virksomheder. Et rent og indbydende arbejdsmiljø er nøglen til produktivitet og trivsel, og skaber et bedre indeklima. Hos United Facility Partners tilbyder vi grundig erhvervsrengøring i København.

Vores dygtige rengøringsspecialister har mange års erfaring med erhvervsrengøring i København, og er dygtige til deres arbejde. Du er altid sikker på, at enhver afkrog i dine lokaler står snorlige.

Fra kontorer og konferencerum til køkkener og toiletter, er vi din professionelle samarbejdspartner til erhvervsrengøring i København og omegn. Vi tager hånd om alt det, du måtte have behov for. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest

Som erfarent rengøringsfirma ved vi, hvor vigtigt det er at være grundig og være kvalitetsbevidst, når det kommer til erhvervsrengøring i København. Vi går aldrig på kompromis med vores standarder, og springer ikke over, hvor gærdet er lavest. Vi sikrer, at hvert trin i rengøringsprocessen udføres med største omhu og med et øje for detaljerne og de små afkroge.

Udover at tilbyde erhvervsrengøring i København, kan vi også hjælpe med opgaver som vinduespolering, facility service, office helper og meget andet.

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Lad os stå for din rengøring

Når du har brug for grundig erhvervsrengøring i København, står vi hos United Facility Partners klar til at tage os af opgaven. Med base i Køge, dækker vi hele København og omegn, samt byer som Hillerød i nord, Roskilde i vest, til Næstved i syd. Vi hjælper dig altså på hele Sjælland.

Kontakt os for en samtale omkring dine behov for erhvervsrengøring i København. Så udarbejder vi en skræddersyet plan, der passer til dine behov. Du kan kontakte os på telefon 71 96 39 32 eller ved at sende os en mail på info@ufpa.dk.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian