Kontorrengøring skal udføres af en professionel

Skab et sundere arbejdsmiljø med professionel kontorrengøring

kontorrengøring

Skræddersyet kontorrengøring

Hos United Facility Partners tilbyder vi professionel og grundig kontorrengøring på hele Sjælland. For at kunne drive en virksomhed med fuld effektivitet må kontorrengøring ikke negligeres. En ren og hygiejnisk arbejdsplads er ikke kun godt for medarbejdernes trivsel og sundhed, men det kan også øge produktiviteten og give jeres kunder et bedre syn på jeres virksomhed.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester indenfor kontorrengøring:

  • Rengøring af overflader
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Toiletter
  • Køkkener
  • og meget andet

Lad United Facility Partners stå for jeres kontorrengøring. Tag kontakt til os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende samtale om jeres behov for kontorrengøring. Som kunde hos United Facility Partners vil I altid være i centrum. Vi skræddersyr vores aftaler, så I kan selv bestemme omfanget af vores kontorrengøring og dermed imødekomme jeres ønsker uden at forstyrre jeres arbejde.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Et grundigt og professionelt resultat

Med professionel kontorrengøring fra United Facility Partners er I altid sikret et uovertruffent resultat. Vi har mange års erfaring med forskellige rengøringsydelser, hvoraf et af vores fokuspunkter er kontorrengøring samt anden erhvervsrengøring. Vores store erfaring med kontorrengøring gør os effektive – uden at slække på kvaliteten og vores grundighed.

Hos os har vi plads til alle kunder. Uanset om I er fra en stor eller lille virksomhed, har vi mandskabet og kompetencerne til at udføre kvalitetsrig kontorrengøring for jer. I samarbejde med jer udarbejder vi en serviceplan for kontorrengøring, der passer perfekt til jeres behov, så I kan fokusere på jeres forretning i et rent og sundt arbejdsmiljø.  

Det sikre valg for kontorrengøring

Når kontoret skal rengøres, er United Facility Partners det sikre valg. Som kunde hos os er I sikret et flot og grundigt resultat, som alle parter kan være glade for.

Kontakt os allerede i dag, så tager vi en uforpligtende samtale om jeres behov og forventninger til kontorrengøring og tilrettelægger en løsning til jer. Vi glæder os til at høre fra jer. I kan kontakte os på telefon 71 96 39 32 eller på mail info@ufpa.dk.

grundig kontorrengøring

FAQ – Kontorrengøring

Kontorrengøring er en specifik type erhvervsrengøring, der fokuserer på at rengøre og vedligeholde kontorer. Hos United Facility Partners indebærer kontorrengøring blandt andet støvsugning, rengøring af overflader som skriveborde og dørhåndtag, samt rengøring af mødelokaler, køkkener og toiletter. Vi tilbyder skræddersyede aftaler, så jeres virksomhed selv kan bestemme, hvilke lokaler der skal rengøres, hvor ofte de skal rengøres, og hvor omfattende rengøringen skal være.

Et professionelt rengjort kontor kan have stor betydning for virksomhedens produktivitet. Et rent kontor bidrager til et sundere indeklima, hvilket kan minimere antallet af sygedage. Desuden kan et rent kontor øge arbejdsglæden blandt medarbejdere og give et godt førstehåndsindtryk til kunder og gæster, der kommer på besøg. Professionel kontorrengøring kan dermed være en meget betydningsfuld og god investering.

Hvor ofte et kontor skal rengøres varierer alt efter kontorets størrelse, mængden af trafik og personlige præferencer. I kan med fordel kontakte os hos United Facility Partners for en uforpligtende samtale, hvor vi kan tale om jeres behov og ønsker. Sammen kan vi finde ud af, hvor ofte jeres kontorer skal rengøres, og hvor omfattende rengøringen skal være.

I kan bestille rengøring til jeres kontor ved at kontakte os. Efter en uforpligtende samtale om jeres behov og forventninger kan vi udarbejde en tilpasset aftale for kontorrengøring, som sikrer, at jeres kontorer altid er rene og indbydende for både medarbejdere samt kunder og gæster.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian