Vinduespolering til erhverv

Professionel vinduespolering – skræddersyet til jeres virksomhed

vinduespolering

Professionel vinduespolering

Hos United Facility Partners er vi eksperter i vinduespolering, og vi tilbyder ud- og indvendig polering for alle typer virksomheder, hoteller, institutioner og så videre. Vi vægter kundetilfredsheden og kvaliteten højt i alt, hvad vi foretager os, derfor går vi først, når ruderne er spejlblanke.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, både inden for vinduespolering og andre ydelser, så I kan få en serviceaftale, der passer perfekt til jer. I samarbejde med jer udarbejder vi en serviceplan, der stemmer overens med jeres behov og forventninger.

Med en bred vifte af stærke kompetencer kan vi udføre alt inden for:

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Kvalitetsfyldt vinduespolering

Vi har store krav til vores vinduespolering. Vi ønsker at være det bedste rengøringsfirma i branchen, og derfor har vi altid stort fokus på kvaliteten af vores arbejde, men også på vores tilgang til kunderne. Vores mål for vinduespolering er dermed at levere et resultat, som vi selv kan stå inde for, og som vores kunder er fuldt tilfredse med – hver gang.

Årsagen til, at vi kan sætte så store krav til os selv, er, at vi har et stærkt team af engagerede medarbejdere. Vi stræber efter at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder kan mærke, hvor betydningsfulde de er. Nøglen bag gode resultater og vinduespolering i høj kvalitet er netop vores engagerede medarbejdere, der brænder for at gøre et godt stykke arbejde.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med mange års erfaring med vinduespolering og rengøring står vi klar til at hjælpe endnu flere virksomheder. Kontakt os for vinduespolering i verdensklasse og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer. Vi skræddersyer et uforpligtende tilbud på vinduespolering, så det matcher netop jeres behov og ønsker.

Ring til os på 71 96 39 32. I kan også skrive på info@ufpa.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

vinduespolering ekspert

FAQ – Vinduespolering

Hvor ofte jeres vinduer skal poleres, afhænger meget af jeres personlige præferencer og, hvor hurtigt de bliver beskidte. Hos United Facility Partners kan vi i samarbejde med jeres virksomhed udarbejde en serviceplan, så jeres vinduer altid er skinnende rene.

Prisen for vinduespolering varierer meget afhængig af antallet af vinduer, hvor beskidte de er, og deres størrelse. Hos United Facility Partners tilbyder vi skræddersyede vinduespoleringsaftaler til konkurrencedygtige priser, så jeres vinduer altid ser godt ud.

For den bedste effekt anbefales det at polere vinduerne både indvendigt og udvendigt. Dog behøver vinduerne ikke at blive poleret lige så ofte indvendigt som udvendigt. Hos United Facility Partners har I mulighed for at få en skræddersyet aftale, hvor jeres vinduer bliver poleret enten udvendigt, indvendigt eller begge dele, så ofte som I ønsker det.

Du kan kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering. Vi aftaler herefter, hvornår vi skal komme og polere jeres vinduer. Vi tilbyder tilpassede løsninger til vores kunder, så I selv kan bestemme, hvornår vi skal komme og udføre poleringen.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian