Vinduespolering til erhverv

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

vinduespolering

Vinduespolering til virksomheder og institutioner

Hos United Facility Partners polerer vi vinduer ud- og indvendigt for alle typer virksomheder, institutioner, hoteller osv., og vi går først igen, når ruderne er spejlblanke. Vi er din professionelle vinduespudser til fingerspidserne og anvender kun de bedste rengøringsprodukter. Vores dedikerede vinduespudser udfører vinduespolering for både små virksomheder og de helt store. Lad os skræddersy vores ydelser, så de passer perfekt til jer, og sammen udarbejder vi en serviceplan, så vores arbejde stemmer overens med jeres forventninger.

Med en bred vifte af stærke kompetencer, kan vi udføre alt inden for:

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Vinduespudser leverer kvalitetsresultater

Vi sætter store krav til vores vinduespolering. Det er vigtigt for os, at vi leverer et perfekt resultat hver gang, som vi selv kan stå inde for. Målet for vores vinduespudser er, at vores kunder er fuldt tilfredse med vores arbejde – hver gang. Derfor er der ingen slinger i valsen.

Det kan lade sig gøre, fordi vi er et stærkt team af engagerede rengøringspersonale. Vi giver vores medarbejdere det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder føler sig betydningsfuld. Det er nemlig en vigtig nøgle til en god arbejdsplads med engagerede og dygtige medarbejdere, der brænder for at gøre deres arbejde godt.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Med mange års erfaring, står vores vinduespudser klar til at hjælpe endnu flere virksomheder med vinduespolering i verdensklasse. Kontakt vores vinduespudser og hør meget mere om vinduespolering. Vi skræddersyr et uforpligtende tilbud, der matcher netop jeres unikke behov og ønsker.

Ring til os på 71 96 39 32. I kan også skrive på info@ufpa.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi jer, når vi har mulighed for det.

vinduespolering ekspert

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian