Facility service til jeres behov

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Facility Service

Det er blevet mere og mere almindeligt for virksomheder at få aftale omkring facility service i Køge og på resten af Sjælland.

Med en aftale hos United Facility Partners, samler du dele eller alle dine services hos en enkelt, professionel og troværdig leverandør.

Vi tilbyder facility services for virksomheder i alle størrelser, der ønsker at samle erhvervsrengøring, vinduespolering, og kantinedrift mv.

Gennemtænkt facility service

Inden du indgår en aftale omkring facility service, sørger vi for at udarbejde en nøjagtig plan for hvad der er behov for. Her imødekommer vi med glæder Jeres ønsker og behov.

Vores online kvalitetssystem og fleksible fremgangsmåder gør, at vores professionelle medarbejdere er super effektive, både i opstart og når rengøringen eller vedligeholdelsen kører sin gang. Med en facility service løsning hos os kan du bl.a. få hjælp til: rengøring, vinduespolering, måtteservice, supply service og meget andet.

Skulle du have en specifik opgave, der ikke bliver nævnt i overstående liste, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og altid klar på en udfordring hvad vores facility services angår.

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Faste aftaler og fair priser på facility service

Står du og har brug for hjælp i virksomheden, skal du ikke tvivle. Vores engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe jeres virksomhed. Vi løser enhver udfordring og sætter gerne en fast aftale i stand. Du kan med fordel ringe og book et uforpligtende møde med os.

I kan få fat på os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

Vil du også nyde godt af vores rengøringshjælp?

Hos United Facility Partners har vi en ambition om at gøre det lidt bedre end de andre. For os er det ikke nok, at der er rent. Der skal være skinnende rent og vigtigst af alt – vores kunder skal være fuldt tilfredse.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian