Klinik­rengøring udført af professionelle

Få hjælp fra et pålideligt rengøringsfirma til jeres klinik

kontorrengøring

Professionel hjælp til jeres rengøring

Hos United Facility Partners kan vi hjælpe jer med klinikrengøring. Med os får I en samarbejdspartner, der har fokus på miljøvenlig rengøring. Et sundt arbejdsmiljø kan hjælpe til færre sygedage og større medarbejdertilfredshed i jeres klinik.

Vi kan sammen skabe en skræddersyet plan for jeres klinik, så vi er sikre på, at vi opfylder jeres behov. Med os som partner tilpasser vi os efter, hvornår og hvor ofte I ønsker, at vi skal hjælpe jer med klinikrengøring.

Vi tilbyder klinikrengøring til en lang række forskellige kunder, herunder:

  • læger
  • tandlæger
  • kiroprakter
  • fysioterapeuter

Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med klinikrengøring? Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi jer hurtigst muligt for en samtale om jeres ønsker og behov.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Hvorfor skal I vælge os til klinikrengøring?

Med de høje krav til rengøring i sundhedssektoren er det vigtigt at have et rengøringsfirma, der kan opretholde en høj standard, da dette er afgørende for jeres klinikker.

Vores medarbejdere gennemgår løbende videreuddannelse, hvilket sikrer, at de er oplært i de nyeste rengøringsmetoder. For at opretholde troværdigheden hos jeres kunder er det essentielt, at rengøringen i jeres klinik udføres af professionelle.

Med os som partner får I en virksomhed med lang erfaring inden for rengøring, der fokuserer på at lytte til kundernes ønsker og behov for at levere det bedste resultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe jer med klinikrengøring? Kontakt os på telefon 71 96 39 32, send en e-mail til info@ufpa.dk, eller udfyld vores kontaktformular.

Vi hjælper kunder på hele Sjælland med professionel og grundig rengøring. Vi står klar til at skabe et rent og sundt miljø i jeres klinik, så I kan fokusere på det, I er bedst til – at tage sig af jeres patienter.

grundig kontorrengøring

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian