En virksomhed med en vision

Vi tror på, at rengøring er et håndværk og en profession der kræver talent. Når rengøringen udføres professionelt, skaber det bedre arbejdsforhold, et bedre miljø og ultimativt et bedre liv.

Vi forpligter os til at levere den bedst mulige kvalitetskontrol og bæredygtige samt innovative løsninger. Derfor søger vi konstant forbedring og omfavner nye læringsmuligheder på alle områder med det formål at skabe en meningsfuld indvirkning for vores kunder.

For at være en pålidelig og betroet partner begynder vores forpligtelse imidlertid med medarbejdernes trivsel. Derfor investerer vi kraftigt i at skabe de bedste arbejdsforhold for vores medarbejdere og en arbejdskultur, der værdsætter og hylder alle for deres bidrag.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Kundeserviceniveau på højeste plan

Hos United Facility Partners går vi langt for vores kunder, og for at yde den bedst mulige kundeservice. Vi har stor erfaring indenfor branchen og ved derfor godt, at der ofte skal lidt ekstra til, for at skille sig ud. Derfor smider vi gerne det vi har i hænderne, hvis I har brug for hjælp nu og her.

Det vigtigste for os er glade og tilfredse kunder. Vi stræber derfor altid mod at jeres oplevelse af vores rengøring er bedst mulig.

Kontakt os allerede i dag

Er I i tvivl om United Facility Partners er noget for jer? Tag en snak med os, og find ud af hvad vi kan gøre for jer. I er også altid velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring i jeres virksomhed, butik, institution osv.

Ring på 71 96 39 32 og hør mere. I kan også sende en mail til info@ufpa.dk eller udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian