Erhvervsrengøring der gør en forskel

Vi har kompetencerne til enhver rengøringsopgave

erhvervsrengøring

Grundig erhvervsrengøring helt ude i hjørnerne

Hos United Facility Partners hjælper vi dagligt virksomheder, institutioner, hospitaler, butikker og flere med at holde støvet for døren. Det er vigtigt at have et godt indeklima i de lokaler, hvor man ofte opholder sig, specielt når det gælder kontorer og institutioner. Med vores erhvervsrengøring og institution rengøring er I sikret et rent og sundt arbejdsmiljø, der kan øge produktiviteten og arbejdsglæden hos jeres medarbejdere.

Ud over erhvervsrengøring tilbyder vi også andre ydelser, der kunne være relevante for jer:

Vi skræddersyer altid vores ydelser, så de passer til vores enkelte kunders behov og ønsker. Vi udarbejder sammen en serviceplan, så vi med stor nøjagtighed ved, hvordan I ønsker vores arbejde udført. Vi udfører institution rengøring, klinikrengøring, flytterengøring, kontorrengøring og meget mere.

Ønsker I at høre mere om en mulig rengøringsaftale med os? Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om erhvervsrengøring og institution rengøring. Vi kan helt sikkert hjælpe jer og efterlade jer med et tilfredsstillende resultat.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Vores medarbejdere gør det muligt

Vi har altid en professionel tilgang til vores arbejde, også når det gælder vores erhvervsrengøring. For at en virksomhed kan yde sit bedste og levere de kvalitetsresultater, som vi leverer gang på gang, skal der være et godt arbejdsmiljø. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at sikre, at vores medarbejdere kan mærke, hvor betydningsfulde de er. Vores medarbejdere er naturligvis også lønnet efter overenskomsten.

Til alle vores rengøringsopgaver, inklusive erhvervsrengøring, bruger vi kun de bedste produkter på markedet. De er alle miljømærkede og altid bedst i kvalitet. Vi holder os nemlig hele tiden opdateret på markedets bedste produkter, så vi står klar til at udføre den bedst mulige erhvervsrengøring.

Kontakt United Facility Partners

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring og står altid klar til at tage en ny udfordring op. Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, er I altid velkomne til at kontakte os.

I kan ringe til os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

professionel erhvervsrengøring

FAQ – Erhvervsrengøring

Hos United Facility Partners omfatter erhvervsrengøring en lang række opgaver, der sørger for at rengøre og vedligeholde forskellige erhvervslokaler som kontorer, butikker, hoteller og industribygninger. Vi tilbyder blandt andet omfattende rengøringsopgaver såsom støvsugning, rengøring af overflader, gulvvask og rengøring af toiletter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og hør hvilke rengøringsydelser vi kan tilbyde jeres virksomhed.

Hos United Facility Partners tilbyder vi ikke en standard erhvervsrengøring; vi tilpasser vores ydelser til hver enkelt kunde. I kan selv bestemme, hvor ofte I ønsker rengøring, og hvor omfattende den skal være. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med rengøring og imødekomme netop jeres ønsker og behov.

Ja, vi tilbyder også rengøring af butikker hos United Facility Partners. Butiksrengøring er utrolig vigtig, da det ofte er det første kunderne lægger mærke til, når de træder ind i jeres butik. Urene butikker kan give et dårligt førstehåndsindtryk, og da mange butikker oplever høj trafik, kan det være fordelagtigt med en aftale om mere jævnlig rengøring.

Ja, med vores skræddersyede løsninger kan vi tilbyde at kombinere netop de rengøringsydelser, I ønsker. Med en erhvervsrengøringsaftale fra United Facility Partners kan I se frem til en ren arbejdsplads med et sundt indeklima, som kan forbedre arbejdsglæden og øge produktiviteten.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian