ESG

ESG På Agendaen

Henover årsskiftet etablerede vi en professionel bestyrelse, som bl.a. hjælper med udarbejdelse af ESG-rapport samt at gøre os klogere på grøn omstilling og mulighederne inden for ESG. Vi er godt på vej, men der er fortsat mange områder, som vi kan, skal og vil forbedre i fremtiden.

De eksisterende og kommende lovgivningsmæssige krav til danske virksomheder betyder, at virksomheder skal have igangsat eller udvidet processerne for arbejdet med bæredygtighed, da de skal kunne rapportere og dokumentere en lang række af data og indsatser.

Rengøringsvirksomheder bruger generelt meget vand, plast og kemi, og med nye lovkrav der venter rundt om hjørnet, er det vigtigere end nogensinde før, at dine leverandører har styr på, hvordan de påvirker og minimerer belastningen på miljøet og samfundet. 🌍

Du er velkommen til at sende os en e-mail på info@ufpa.dk, hvis du gerne vil anmode om ESG-rapporten for 2023.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian