Ejendomsservice med serviceaftale

Kontorrengøring UFP

Ejendomsservice

Drop spildtiden og lad os klare de praktiske serviceopgaver der indgår i ejendomsservice, såsom rengøring, haveservice og gårdfejning til fordelagtige priser – så kan du bruge tiden på at gøre din forening endnu bedre.

Brug for professionel ejendomsservice?

Som seriøst rengøringsfirma står vi klar med en hjælpende hånd til alle foreninger og boligselskaber, der skulle have brug ejendomsservice. Om det er i Roskilde, Hørsholm Storkøbenhavn eller lignende har ingen betydning, vi hjælper på hele Sjælland. Vi tilbyder alt fra rengøring til rydning af dødsbo til priser, som alle kan betale sig fra. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at du koncentrerer dig om det, der er vigtigt for dig – din forening/boligselskabs drift og fremgang.

Når det kommer til ejendomsservice tilbyder vi alt inden for:

  • Hovedrengøring
  • Haveservice
  • Flytterengøring
  • Trappevask
  • Bortskaffelse af affald
  • Gade- og gårdfejning
  • Rydning af dødsbo

Skulle du have en specifik opgave, som ikke er at finde ovenfor, er du stadig meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og altid klar på en udfordring hvad ejendomsservice og andet rengøring angår.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Du er i gode hænder hos os

Hvad angår ejendomsservice, sørger vi altid for, at du får erfarne medarbejdere, som ved, hvordan din specifikke opgave løses til perfektion. Det gør vi for at kunne sikre en god kvalitet i vores arbejde, som i sidste ende giver dig et tilfredsstillende resultat. Ligeledes er alle vores ansatte forsikrede, så skulle der mod forventning ske et uheld eller en skade under vores ejendomsservice, dækker vi naturligvis. Det eneste, du skal tænke på, er at optimere din forening på din egen måde.

Et bredt spektrum af kompetencer

Vi er stolte af vores alsidighed, og det er noget, som vi har tænkt os at beholde i mange år. Dertil er der ingen opgave inden for ejendomsservice og andet rengøring, der er for stor eller lille til os.
Er der tale om en simpel opgave på et par timer, rykker vi glædeligt ud, ligesom vi har allieret os med andre dygtige fagfolk, når det gælder større projekter.
Derfor skal du uanset omfanget af din opgave ikke tøve med at kontakte os. For ejendomsservice med engageret medarbejder kan du ringe til os på telefon 71 96 39 32 eller skrive på mail info@ufpa.dk.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian