Office helper giver tid til dine kerneopgaver

Vi tilbyder kontorhjælp på hele Sjælland

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Gør livet lidt nemmere på kontoret

Hverdagen kan hurtigt blive stresset på et kontor. Banale hverdagsopgaver såsom at tage opvasken, gøre klar til frokost og vande blomster, kan hurtigt blive en uoverskuelig ekstraopgave. Det fjerner fokus fra de ting, der har større prioritet. Hos United Facility Partners tilbyder vi kontorhjælp til dig, der prioriterer din tid til dine vigtige kerneopgaver. En office helper er en investering i din virksomhed.

Vores søde og altid smilende office helper er klar til at yde kontorhjælp hos dig, og på hele Sjælland. Uanset hvad du har brug for hjælp til, er vi sikre på, at vi kan hjælpe.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Alle former for opgaver og kontorhjælp

Vi ved, at alle kontorer og alle brancher er forskellige. Derfor, kan der være stor forskel på, hvilke former for kontorhjælp som du har brug for. En office helper fra United Facility Partners kan assistere med alle gængse typer opgaver og kontorhjælp. Nogle af de typiske opgaver vores office helper kan hjælpe dig med er:

  • indkøb
  • forberedelse af mødelokaler
  • gøre klar til frokost
  • vande blomster
  • lettere rengøring
  • og meget mere

En office helper vil helt sikkert være ideel til dig, der ønsker at bruge mere tid på de opgaver, der giver værdi for din virksomhed. Har du specifikke ønsker eller behov, så tag endelig kontakt til os. Vi tager en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst hjælper dig. Vi udfører kontorhjælp for alle slags virksomheder og på hele Sjælland. Mangler du almindelig kontorrengøring eller erhvervsrengøring, så tilbyder vi også dette.

Vi glæder os til at møde dig på dit kontor

Vælg en office helper og få professionel kontorhjælp. Vores office helper er søde og smilende, samt proaktive. Det gør, at du kan bruge din tid mest fornuftigt og på dine kerneopgaver. Vi sørger for at skabe værdi for dig, hvilket gør, at du kan skabe værdi for dine kunder. Ring til os nu på telefon 71 96 39 32, eller send os en e-mail på info@ufpa.dk.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian