Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Fuldt ud digitalt

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma, hvor hvert aspekt af vores forretning – lige fra tilbudsudarbejdelse / -givning over kvalitetsstyring til kommunikation med vores kunder og samarbejdspartnere kan varetages online.

Vores engagement i digital transformation strækker sig dybt ind i vores forretningsmodel. Det begynder allerede ved anvendelse af indledende pipelineværktøjer og strækker sig videre til vores tilbudsgivning, hvor såvel al arealberegning som udarbejdelse af det endelige tilbud foregår digitalt. Denne proces er ikke blot hurtigere, men også mere præcis, hvilket betyder, at vi kan præsentere stærke og skræddersyede tilbud til kommende kunder. Den efterfølgende kundeaccept efter fysisk eller digital præsentation kommunikeres og slutbehandles ligeledes digitalt.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Digitalt samarbejde

Når vores samarbejde starter, er vores digitale rapporterings- og kvalitetsstyrings-system en central del af vores engagement. Vores kunder kan nemt logge ind og få adgang til opdateret information om egne oplysninger. Vi anvender systemet som styrings- og gensidig kommunikationsplatform, hvori også fx nyhedsbreve formidles. Det sikrer gennemsigtighed, forbinder vores kunder og os samt sikrer, at ingen information går tabt eller ikke bliver handlet på.

Det digitale aspekt i vores forretning giver os ikke kun mulighed for at arbejde mere effektivt, men også at være proaktive og agile. Det betyder, at vores dygtige drifts-supportteam kan agere og reagere hurtigt og yde den bedst mulige service. Vi ønsker at være på forkant med udviklingen, altid at være tilgængelige for vores kunder og løbende at udbygge platformen samt opdatere vores digitale teknologier og service til vores kunder optimalt.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian