Et kundeperspektiv

UNITED BY FACILITY

Hos United Facility Partners erkender vi, at ingen facilityservice virksomheder er perfekte eller fejlfrie. Derfor er det vigtigt at have en professionel samarbejdspartner, hvor der er god og gensidig kommunikationen og fleksibilitet. Vores inspektører og kvalitetsledere spiller en nøglerolle i leveringen af vores rengøringsservices, da de i samarbejde med rengøringsassistenterne og den øvrige driftsledelse kvalitetssikre rengøringen, og sørger for at imødekomme evt. justeringer, tilpasninger og særlige ønsker. Proaktivitet og løsningsparathed er fra vores side afgørende for samarbejdets succes.
 
Vi sætter stor pris på udbytterige og langvarige partnerskaber med stort fokus på gensidig kommunikation og nærvær. Tak til alle vores tilfredse kunder for et godt samarbejde. Vi opfordrer dig til at se nogle af vores testimonial videoer nedenfor, som afspejler, hvordan det er at arbejde med United Facility Partners.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Faste aftaler og fair priser på facility service

Står du og har brug for hjælp i virksomheden, skal du ikke tvivle. Vores engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe jeres virksomhed. Vi løser enhver udfordring og sætter gerne en fast aftale i stand. Du kan med fordel ringe og book et uforpligtende møde med os.

I kan få fat på os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

Vil du også nyde godt af vores rengøringshjælp?

Hos United Facility Partners har vi en ambition om at gøre det lidt bedre end de andre. For os er det ikke nok, at der er rent. Der skal være skinnende rent og vigtigst af alt – vores kunder skal være fuldt tilfredse.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian