Byggepladsservice udført af eksperter

Byggepladsservice

Står du midt i – eller lige blevet færdig med – et byggeprojekt? Hvad enten det er i Roskilde, Hørsholm eller Næstved, så kan vi hjælpe med sublim byggepladsservice. Vi kører på hele Sjælland og sørger for, at du får samlet alle de rengøringsservices, du får behov for på byggepladsen – undervejs og efterfølgende. Vi hjælper med alt fra oprydning og rengøring af byggepladsen samt opfyldning/levering af materialer til oprydning og fejning af pladsen.

Hvad indebærer byggepladsservice?

Når det kommer til byggepladsservice, kan vi hos United Facility Partners hjælpe med et væld af opgaver. Vi har et mandskab med kompetencerne til at udføre den bedste form for service, til hvilken som helst byggeplads. Har du eksempelvis behov for en fast rengøringsaftale kan vi naturligvis hjælpe med det.

I samarbejde med dig sørger vi for, at skræddersy en løsning præcis efter dine behov og ønsker. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Opfyldning/levering af materialer (såsom papirvarer)
  • Mandskabsudlejning
  • Rengøring af skurvognsby
  • Oprydning på byggeplads
  • Støvsugning og fejning
  • Løbende rengøring og vedligeholdelse
  • Vinduespudsning af byggeriet
  • Rengøring før overlevering af byggeopgave
70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Faste aftaler og fair priser på facility service

Står du og har brug for hjælp i virksomheden, skal du ikke tvivle. Vores engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe jeres virksomhed. Vi løser enhver udfordring og sætter gerne en fast aftale i stand. Du kan med fordel ringe og book et uforpligtende møde med os.

I kan få fat på os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

Vil du også nyde godt af vores rengøringshjælp?

Hos United Facility Partners har vi en ambition om at gøre det lidt bedre end de andre. For os er det ikke nok, at der er rent. Der skal være skinnende rent og vigtigst af alt – vores kunder skal være fuldt tilfredse.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian