Rengøring af tæpper og møbler

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

smilende medarbejder gør rent

Rengøring af tekstil

Har du behov for hjælp til rengøring af tæpper, stole eller andre møbler for din virksomhed, institution eller kirke? Som professionelt rengøringsfirma har vi specialiseret os i rengøringsservice. Vi er eksperter i erhvervsrengøring, hvor vi tilbyder skræddersyede løsninger til vores kunder. Er der kommet pletter på et af dine tæpper eller en af stolene i dit mødelokale, løser vi problemet med vores professionelle møbelrens. Der er ikke de pletter, som vi ikke kan komme til livs, når du bestiller rengøring af tæpper, stole eller andet inventar hos os.

Rengøring af møbler kan spare dig penge

Det kan nemt blive en dyr affære at skulle ud at købe nye møbler til din virksomhed. Overvejer du at udskifte en stol eller et tæppe, fordi der er kommet en plet eller to derpå, er vores rengøring et oplagt alternativ.

Sætter du os på en opgave med rengøring af tæpper eller stole, kan du være sikker på, at vi på effektiv og miljøvenlig vis får dine møbler til at tage sig godt ud igen. Vi kan få bugt med selv de mest genstridige pletter, så dine møbler igen kommer til at fremstå præsentable og indbydende.

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Alsidig rengøring af tæpper og rens af stole

Vi påtager os enhver rengøringsopgave i erhvervsregi, og du kan ikke alene få os til at rense dine stole eller dine tæpper. Vi kan også hjælpe dig med at holde dit kontor eller din institution ren i det daglige.

Har du haft håndværkere på besøg eller er der kommet nogle slemme pletter på dine tæpper? Rengøring af stole, vinduespolering, gulvvask og alle andre typer af rengøring hører under vores kasket, og der er ikke den rengøringsopgave, der er for stor eller for lille til os.

Lad os stå for rengøring af dine møbler

Hos United Facility Partners har vi mange års erfaring, og står altid klar til at tage en ny udfordring op. Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, er I altid velkommen til at kontakte os.

I kan få fat på os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

rengøring af sofa

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian