Din partner i en verden der
behøver ansvarlig rengøring

Rengørings­firma for erhverv

Hos United Facility Partners sætter vi barren højt, når det kommer til kvaliteten af vores rengøring. Vi har en ambition om at være det bedste rengøringsfirma i branchen og efterlader altid en opgave skinnende ren. Vores rengøringsfirma er dybt engageret i både kvalitet og ansvarlighed, hvilket ikke blot reflekteres i vores rengøring, men også i den måde, vi driver vores forretning på. 

Hos United Facility Partners prioriterer vi åben kommunikation med vores kunder og stræber konstant efter at opbygge tillidsfulde og langvarige relationer. Ved at vælge vores rengøringsfirma vælger I en partner, der sætter jeres behov forrest. 

Vi tilbyder:

Vi har som rengøringsfirma ingen faste pakkeløsninger, vi skræddersyer derimod vores ydelser til den specifikke kunde. Vi tilbyder erhvervsrengøring for både de helt små og de store virksomheder. I er altid velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål omkring os som rengøringsfirma, eller hvis I ønsker et uforpligtende tilbud.

Vores medarbejdere er i fokus

Det er ikke muligt at holde vores høje niveau af kvalitetsrengøring, hvis ikke vi har verdens bedste medarbejdere. Vi ved godt at det kræver et godt arbejdsmiljø, for at yde det ekstra. Derfor giver vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger for at føle sig godt tilpas i deres arbejde.

Hos vores rengøringsfirma er alle vores medarbejdere desuden lønnet efter overenskomst, så forsikringer, tillæg osv. er i orden. Derudover sender vi med løbende intervaller vores medarbejdere på kurser og uddannelsesforløb, så de altid er up-to-date med de nyeste og mest effektive metoder og produkter.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Kontakt United Facility Partners

Vi er et professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring, og vi anvender kun de mest miljørigtige produkter af bedste kvalitet. Vores medarbejdere, vores produkter og vores ambitioner gør tilsammen, at vi kan give vores kunder rengøring i allerbedste kvalitet. Skal vi også være jeres rengøringsfirma?

I kan altid kontakte os og høre mere om vores ydelser, eller få et uforpligtende tilbud. Ring til os på 71 96 39 32 eller send en mail til info@ufpa.dk. Vi har også en kontaktformular I kan udfylde, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Vi er kendt som et rengøringsfirma, hvor engagement, service og kvalitet altid er på et højt niveau. Vi arbejder hårdt for kunderne, som værdsætter vores løsninger og samarbejde.

Skal I også nyde godt af vores rengøringshjælp?

Hos United Facility Partners har vi en ambition om at gøre det lidt bedre end de andre. For os er det ikke nok, at der er rent. Der skal være skinnende rent og vigtigst af alt – vores kunder skal være fuldt tilfredse med vores arbejde som rengøringsfirma.

FAQ

Nej, I skal ikke selv købe rengøringsmidler. Hos United Facility Partners medbringer vores dygtige rengøringspersonale selv rengøringsmidlerne. Vi er et rengøringsfirma, der går op i kvalitet og miljøet, derfor sørger vi for kun at bruge de bedste og miljøvenlige rengøringsmidler.

Ja, vi vil i samarbejde med jeres virksomhed udarbejde en skræddersyet serviceplan for rengøring, så I selv kan bestemme, hvilke tidspunkter der passer jer bedst for vores besøg.

Ja, hos United Facility Partners tilbyder vi en lang række ydelser ud over rengøring, der kan effektivisere jeres virksomheds daglige drift og forbedre arbejdsmiljøet. Vi tilbyder blandt andet ydelser som facility service, supply service og vores office helper- ydelse.

Vi kan også hjælpe med ydelser, der ikke står på vores hjemmeside, så kontakt os endelig for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Ikke alle rengøringsfirmaer tilbyder ydelser ud over rengøring, men det gør vi hos United Facility Partners. Vi tilbyder blandt andet vores populære office helper, hvor vi assisterer med hverdagsopgaver såsom at tage opvasken, gøre klar til frokost og vande planter.

Vi tilbyder også mere omfattende ydelser som facility service, hvor vi kan overtage en større del af de praktiske opgaver, så I kan fokusere fuldt ud på jeres kerneopgaver.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian