Skurvognsrengøring med flere fordele

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Skurvognsrengøring

Hos United Facility Partners har vi i flere år haft ansvaret for skurvognsrengøring samt klargøring af mandskabsvogne, kontorvogne, letvogne mm. hos blandt andre Europas største materieludlejer.

Som konsekvens af stor kundetilfredshed og en naturlig udvikling af virksomheden er vi nu klar til at udvide vore aktiviteter til også at omfatte ekstern skurvognsrengøring på arbejdspladser. Vi tilbyder derfor vores rengøringsservice til absolut konkurrencedygtige priser. Vi er specialister i at udvikle løsningsforslag, der imødekommer virksomhedens eller institutionens behov og ønsker.

Kontakt os for at høre mere

Hos United Facility Partners har vi mange års erfaring, og står altid klar til at tage en ny udfordring op. Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, er I altid velkommen til at kontakte os.

I kan få fat på os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Rengøring af skurvogne og kontorvogne efter behov

Når det kommer til skurvognsrengøring har vi en serviceplan, der fungerer som en arbejdsplan og instruktion for vores medarbejdere. Dette sikrer, at de altid ved hvornår og hvad, der skal gøres for den enkelte skurvogn eller kontorvogn. Serviceplanen tager højde for individuelle ønsker og sikre den systematik og høje kvalitet, som kendetegner os hos United Facility Partners.

Vores medarbejdere følger i det daglige arbejde altid den aftalte serviceplan for skurvognsrengøring, der naturligvis revideres med faste mellemrum, så vi er sikre på, at alt fungerer optimalt og tilfredsstillende.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i en serviceplan, når vi står for skurvognsrengøring. Det er der mange fordele ved.

Vores skurvognsrengøring består bl.a. af følgende (hyppighed efter aftale):

  • Borde tørres af og stole sættes op
  • Bænke foran skabe tørres af
  • Affaldsspande tømmes
  • Fejning af gulve
  • Rengøring af vask/WC
  • Vask af gulv
  • Opfyldning med papirhåndklæder, toiletruller, sæbe samt

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian