Handyman til hverdagsopgaver på dit kontor

Vælg en dygtig Handyman med mange kompetencer til mindre håndværksopgaver

Vi kan klare dine hængepartier på kontoret

Har du fået nye møbler til kontoret, men indset, at du ikke selv har tid til at samle og montere dem? Eller måske skal du have billeder eller skærme monteret? Det kan vi hjælpe dig med.

Hos United Facility Partners tilbyder vi en bred vifte af forskellige rengørings- og vedligeholdelsestjenester til kontorer og virksomheder på Sjælland. Som en del af vores mange services tilbyder vi, at du kan leje en handyman til praktiske opgaver.

Fordelen ved at vælge en handyman er, at vi kan tilbyde dig en fleksibel og skræddersyet løsning, som er tilpasset dine specifikke ønsker og behov. Vores handyman service består af kompetente og erfarne fagfolk, der kan håndtere alt fra mindre reparationer, til større opgaver.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Et billigere alternativ til en håndværker

Med opgaver der ikke kræver speciel ekspertise, er en handyman et sikkert valg. Vores handyman kan håndtere de fleste opgaver – og så er det et billigere alternativ til en håndværker.

Vores Handyman kan blandt andet udføre opgaver som:

  • opsætning af eksempelvis billeder, whiteboards og skærme
  • montering og samling af eksempelvis møbler og hylder
  • opsætning af lamper
  • udskiftning af vandhaner
  • og meget mere

Vi ved, at tid er lig med penge, og at problemer på kontoret kan medføre en negativ indvirkning på produktiviteten. Vores handyman kan rykke ud med kort varsel, og vil løse dine problemer effektivt og professionelt.

Lad os hjælpe dig med en handyman

Er du i tvivl om, hvorvidt en handyman er den rigtige løsning for dig? Kontakt os i dag på telefon 71 96 39 32, eller send os en e-mail på info@ufpa.dk. Så kan vi sammen afdække dine behov. Vi er din professionelle partner inden for handyman services, erhvervsrengøring, kontorrengøring, og meget mere.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian