Kontorrengøring skal udføres af en professionel

Et rent kontor er ikke en selvfølge – vi gør det nemt for dig

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

kontorrengøring

Rengøring der er tilpasset dine behov

Hos United Facility Partners tilbyder vi professionel og grundig kontorrengøring på hele Sjælland. Vi ved, at kontorrengøring er en essentiel del, af en virksomheds daglige drift. En ren og hygiejnisk arbejdsplads er ikke kun godt for medarbejdernes trivsel og sundhed, men det kan også øge produktiviteten, samt kunders opfattelse af din virksomhed. Derfor er kontorrengøring super vigtigt.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige tjenester indenfor kontorrengøring:

  • rengøring af overflader
  • støvsugning
  • gulvvask
  • toiletter
  • køkkener
  • og meget andet

Lad os hjælpe dig med din rengøring. Tag blot kontakt til os, så tager vi en uforpligtende samtale omkring dine behov. Hos United Facility Partners er du altid i centrum. Derfor bestemmer du omfanget af vores kontorrengøring. Vi tilrettelægger vores arbejde ud fra dine ønsker.

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Et grundigt og professionelt resultat

Med professionel kontorrengøring fra United Facility Partners, er du altid sikret et uovertruffent resultat. Vi har mange års erfaring i forskellige rengørings discipliner, hvoraf et af vores fokuspunkter er rengøring af kontor samt andet erhvervsrengøring. Vores store erfaring gør os effektive, når vi skal rengøre dit kontor – uden at slække på kvaliteten og vores grundighed.

Hos os har vi plads til alle kunder. Vi kan hjælpe dig med din opgave, om du har et lille eller stort kontor. Vi sørger for, at der afsættes nok mandskab til din opgave. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til kontorrengøring.

Vi er det sikre valg når du skal have kontorrengøring

Når kontoret skal rengøres er United Facility Partners det sikre valg. Så er du garanteret et flot og grundigt resultat, som du kan være tilfreds med. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi tager en snak om dine behov, og tilrettelægger en plan for dig. Vi glæder os til at høre fra dig. I kan fange os på telefon 71 96 39 32 eller på mail info@ufpa.dk.

grundig kontorrengøring

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian