Kvalitet skal fastholdes og udvikles

Erfaring med rengøring af bygninger, som har specielle behov og høje kvalitetskrav.

Markedet er fyldt med rengørings- virksomheder og forskellen mellem god rengøring og det modsatte bliver større og større.

United Facility Partners sætter en ære i at være kendt som en troværdig leverandør af rengørings- og serviceydelser, der kan anbefales virksomheder og mennesker imellem.
Som følge heraf udgør kunder, som vi har fået på anbefaling, en stadigt større del af vores portefølje.

United Facility Partners har omfattende erfaring med rengøring af bygninger, som har specielle behov og høje kvalitetskrav.
Denne erfaring bruger vi aktivt hos alle vore kunder til at skabe det bedste indeklima og arbejdsmiljø.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Kvalitets­sikrings­system

Vort kvalitetssikringssystem er funderet i intentionen om at fastholde og udvikle kvaliteten på et vedvarende, højt niveau. Dette sikrer vore kunder ensartet, høj kvalitet med sikkerhed for kontinuitet, kvadratmeter for kvadratmeter, dag for dag.

Alle væsentlige aspekter i vort kvalitetssikringssystem er beskrevet i denne Kvalitetsmanual, som bruges internt i vort uddannelsessystem samt eksternt til at beskrive kvalitetssikringen i United Facility Partners.

Kvalitetsmanual

Vi har udarbejdet en officiel Kvalitetsmanual, som er gældende for hele virksomhedens indsats på området for globalt miljø samt arbejdsmiljøet for vore medarbejdere.

Såfremt du måtte ønske at modtage vores Kvalitetsmanual, kan disse rekvireres i elektronisk form (PDF) ved henvendelse til: info@ufpa.dk

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian