Supply service

I en travl hverdag på et kontor, kan det være svært at holde styr på de mest basale ting som toiletpapir, kaffe, håndsæbe, viskestykker osv. Fornødenheder, som der skal være styr på, men som ofte smutter fordi tiden på kontoret er knap og kan bruges bedre.

Drop besværet og undgå de irriterende situationer, hvor tingene mangler. Lad United Facility Partners stå for indkøb og levering af de basale driftsartikler, der får hverdagen på kontoret til at forløbe gnidningsfrit. Vi står blandt andet for indkøb og levering af:

  • Hånd- og opvaskesæbe
  • Opvasketabs
  • Opvaskebørster
  • Viskestykker og karklude
  • Toiletpapir og køkkenruller
  • Håndklæder og håndklædepapir

Listen er lang og fortsætter derudaf, hvis I har andre ønsker eller behov. You name it, vi sørger for det.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

United Facility Partners er en totalløsning

Hos United Facility Partners har vi en mission om at hjælpe virksomheder med at gøre hverdagen så let som muligt, rundt om på de Sjællandske kontorer.

Derfor tilbyder vi også en række andre services til virksomheder, udover vores supply service.

Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, der sikrer at jeres kontor står knivskarpt, når I møder ind. Skulle I have brug for vinduespolering eller mange andre ting stiller vi også gerne op.

Kontakt os i dag og lav en aftale om supply service

Har I brug for supply service eller har I lyst til at høre mere om hvordan ordningen fungerer i praksis, så kontakt os allerede i dag. Vi tager en snak om jeres ønsker og finder i fællesskab den bedste løsning, så I kan bruge hverdagen på kontoret på netop dét, der er vigtigt for jer.

I kan få fat på os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@ufpa.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

Medarbejder rengøre kontor

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian