Bæredygtighed

Hos United Facility Partners sætter vi bæredygtighed i højsædet, og vi fokuserer aktivt på etablering af gode værdier og målsætninger. Vi stopper dog ikke her, men arbejder videre for at skabe flere værdier og sætte større mål – til gavn for os, vores ansatte, vores kunder, vores lokalområde og vores klode.  

Vi fortsætter de gode initiativer vi allerede har påbegyndt samt arbejder målrettet på at udvikle flere initiativer, der lever op til vores egne samt vores kunders høje forventninger til at være en ansvarlig og ESG-fokuseret virksomhed.  

Grundlæggende er vores ambition forsat at skabe en Full service Facility forretning, hvor vi bestræber os på udelukkende at anvende dokumenterede eller certificerede miljøvenlige produkter, skabe cirkulation med de emballager vi anvender – både internt og i samarbejde med vores kunder, prioritere vores medarbejders arbejdsmiljø og trivsel samt styrke vores samarbejde og tillid til vores kunder. Dette opnår vi ved at drive en ansvarlig forretning, der leverer erhvervsrengøring i højeste kvalitet hele vejen rundt. 

ESG er et vigtig parameter for at udvikle vores forretning mest bæredygtigt 

Hos United Facility Partners følger og anvender vi de officielle ESG-betegnelser og målsætninger til at udvikle forretningsområder samt sikre os, at vores initiativer er konkrete og målbare. 

Det er afgørende for os, at de opsatte mål guider vores arbejde mod bæredygtighed og ansvarlighed. Ved at fastsætte ESG-mål forpligter vi os blandt andet til at minimere vores miljøpåvirkning, forbedre vores sociale indvirkning og fremme god ledelse. Disse mål hjælper os med at reducere risici, styrke vores konkurrenceevne og appellerer til bevidste kunder og investorer. 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian