E – Environment (miljø)

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

E

I vores rengøringsvirksomhed tager vi E’et i ESG – Environment (miljø) – yderst seriøst. Vi bestræber os hele tiden på at blive mere energieffektive og arbejde så miljøskånsomt som muligt. 

Vi har på vores firmadomicil i 2023 fået udskiftet opvarmningskilde fra naturgas til luft til vand pumpe. Vi forventer at opnå en væsentlig besparelse ved dette tiltag – såvel i kr./øre som i CO2-udledning. 

Vi har udfaset medarbejdernes forbrug af vand på plasticflaske, og i stedet opsat et vandsystem til såvel almindeligt vand som vand med brus. 

Vi bruger svanemærkede produkter, genbruger plastik via vores pantsystem og prioriterer medarbejdernes trivsel. Vores gennemsigtige tilgang og sociale ansvar styrker tillid hos kunder og partnere. 

For som virksomhed at have styring på vores produkt- og materialeforbrug har vi valgt at indkøbe miljømærkede rengøringsmidler i koncentreret form og i større enheder. Derefter viderebehandler vi produkterne, og overfører indhold til mindre forbrugsvenlige sprayflaskestørrelser, som vi anvender i rengøringen hos vores kunder. I den anledning har vi samtidig indført vores eget effektive pantsystem for tomme plastiksprayflasker. Vores medarbejdere sørger for returnering af disse til os, således gentages behandlingsproceduren og vi genbruger sprayflaskerne i stedet for at smide dem ud. Herved reducerer vi vort materialeforbrug og mindsker vores plastaffald. 

Qua ovennævnte tiltag har det for os ligeledes været et fokuspunkt, at vi har kunnet reducere vores transportrelaterede miljøpåvirkning. Ved at bestille større ordrer hjem har vi mindsket antallet af leverancer betydeligt, dette med mindre CO2-udledning til følge.

Vores anvendelse af klude og mopper flere gange er endnu en måde, hvorpå vi prioriterer miljøvenlighed. Vi vasker materialerne efter brug med svanemærkede vaskemidler, og benytter de rensede rengøringsmaterialer, herved reducerer vi vores affald og ressourceforbrug. Dette er en simpel, men vigtig praksis, der har en positiv indvirkning på miljøet.  

Vi forstår vigtigheden af at have leverandører, der er engagerede i ESG-målene. Derfor stiller vi krav til vores leverandører om at være med i kampen for bæredygtighed. Vi samarbejder kun med virksomheder, der deler vores værdier, og som ligeledes arbejder proaktivt på at reducere deres egen miljøpåvirkning og fremme social ansvarlighed.  

Ved at integrere ESG-principper i vores daglige drift stræber vi efter at være en foregangsvirksomhed inden for rengøringsbranchen. Vi ønsker, udover at levere førsteklasses service til vores kunder, også at bidrage positivt til det omgivne samfund og vores fælles planet. Vores mål er at fortsætte med at udvikle og implementere bæredygtige løsninger, der bidrager til at gøre en forskel på lang sigt. 

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian