G – Governance (styring)

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

G

I vores rengøringsvirksomhed er G’et i ESG – Governance (styring) – en hjørnesten i vores forretningsprincipper. Vi tager etiske beslutninger og integritet meget alvorligt, det præger alle aspekter af vores virksomhed.  

Vi involverer aktivt vores medarbejdere i relevante beslutningsprocesser og sikrer kendskab til visioner og fremtidsmål for virksomheden. Vi mener, at alle vores medarbejdere har unikke perspektiver og idéer, der kan bidrage til vores succes. Derfor opmuntrer vi til åben dialog og skaber en kultur, hvor alle føler sig set, hørt og respekteret.  

For at sikre en stærk governance har vi tilknyttet en bestyrelse, der løbende rådgiver os og hjælper med etiske spørgsmål. Bestyrelsen bringer værdifuld ekstern indsigt, der supplerer vores interne kompetencer. Dette sikrer, at vores beslutninger er gennemsigtige og i overensstemmelse med vores værdier og forretningsmål.  

Vores dedikation til god governance styrker vores troværdighed og tillid til os blandt vores interessenter, herunder medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi har kontinuerligt fokus på at vores værdier afspejles i vores adfærd.  

G’et i ESG er en rettesnor for os, der guider os til at træffe ansvarlige beslutninger og opretholde vores integritet som en ansvarlig rengøringsvirksomhed. Vi vil fortsætte med at udvikle vores governance-struktur og sikre, at vores virksomhed drives på en måde, der respekterer både mennesker og planeten. 

Lederskab på alle niveauer – al adfærd starter med bevidsthed. Det vi fokuserer på, det får vi mere af. 

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian