S – Social (sociale forhold)

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

S

I vores rengøringsvirksomhed er S’et i ESG – Social (sociale forhold) – en hjørnesten i vores virksomhedsfilosofi. Vi er stolte af at have skabt en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, hvor ligestilling og kulturdiversitet er en naturlig del af vores kerneværdier.  

Med hele 33% kvinder i ledelsen og 77% mænd samt 90% kvinder og 10% mænd i hele virksomheden arbejder vi aktivt for at opnå en balance mellem kønnene på alle niveauer af organisationen. Vi værner om vores kulturelle diversitet, og har ansat medarbejdere fra hele 6 forskellige kulturer.  

Hos os er det vigtigt at anerkende forskellige sprog og kulturer. Vi skaber en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og respekteret. Vores medarbejdere involveres aktivt i vores fremtidsplaner, og tilbydes muligheder for opkvalificering, således de har mulighed for at udvikle deres faglige færdigheder og realisere deres potentiale.  

Vores medarbejderes trivsel er afgørende for os. Derfor er vi stolte af vores bemærkelsesværdigt lave samlede sygdomsprocent på 2,7%, hvilket afspejler vores fokus på arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel.  

Vi tror på at give tilbage til samfundet, og støtter lokale foreninger og klubber. Vi har en særlig stolthed over vores støtte til pigefodbolden i HB Køge, da vi ønsker at fremme ligestilling og inklusion gennem sport og aktiviteter.  

For at sikre et positivt arbejdsmiljø har vi nedsat et arbejdsmiljøudvalg med repræsentanter fra medarbejdere og ledelse. Dette udvalg evaluerer løbende og sikrer, at medarbejdernes trivsel er i top samt at vi fortsat arbejder mod at være en arbejdsplads, hvor alle er glade og trives.  

Vores forpligtelse til det sociale aspekt af ESG er en vigtig del af vores identitet som en ansvarlig og inkluderende rengøringsvirksomhed. Vi vil fortsætte med at fremme mangfoldighed, trivsel og ligestilling både internt i vores virksomhed og i vores samfund. 

55+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian