Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Hvorfor er vi her?

Vi tror på, at rengøring er et håndværk og en profession der kræver talent. Når rengøringen udføres professionelt, skaber det bedre arbejdsforhold, et bedre miljø og ultimativt et bedre liv.

Vi forpligter os til at levere den bedst mulige kvalitetskontrol og bæredygtige samt innovative løsninger. Derfor søger vi konstant forbedring og omfavner nye læringsmuligheder på alle områder med det formål at skabe en meningsfuld indvirkning for vores kunder.

For at være en pålidelig og betroet partner begynder vores forpligtelse imidlertid med medarbejdernes trivsel. Derfor investerer vi kraftigt i at skabe de bedste arbejdsforhold for vores medarbejdere og en arbejdskultur, der værdsætter og hylder alle for deres bidrag.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Hvad værdsætter vi mest?

I United Facility Partners opererer vi alle ud fra et fælles værdisæt. Vi tager vores værdier alvorligt, da de danner grundlaget for alt, hvad vi gør – både internt blandt medarbejdere og eksternt over for vores kunder.

Vi anser rengøring som et stolt fag, der kan forbedre menneskers liv. Og derfor er vi her som din pålidelige partner i en verden, der har brug for ansvarlig rengøring.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian