Erhvervsrengøring Roskilde

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Vi hjælper dig med erhvervsrengøring i Roskilde

Ønsker du professionel hjælp til erhvervsrengøring i Roskilde, er du havnet det helt rette sted. Hos United Facility Partners er vi eksperter i erhvervsrengøring i Roskilde. Vi er et stort team bestående af 40 engagerede medarbejdere, der alle sætter stolthed i at yde et godt stykke arbejde, og har kompetencerne til at hjælpe med erhvervsrengøring på dine præmisser.

Vi har fokus på bæredygtighed i vores arbejde, og benytter os kun af miljørigtige produkter, for at minimere vores aftryk og forurening. Alle vores produkter er naturligvis i høj kvalitet, for at sikre dig den bedste erhvervsrengøring i Roskilde. Vi hjælper alle typer virksomheder, både store og små. Ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Tag kontakt til os allerede i dag, så sørger vi for at skræddersy et tilbud, der passer til dine behov og din virksomhed.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Servicemindede rengøringsfolk

Vores servicemindede team af erfarne rengøringsfolk er noget af det, der adskiller os fra mængden. Vi er af den overbevisning, at god rengøring ikke blot handler om rengøringsmidler, udstyr og evner. Det handler i høj grad om mennesker og relationer. Vi gør altid vores ypperste for at yde sublim service. Det sikrer også, at du altid får opfyldt dine ønsker, når vi udfører erhvervsrengøring i Roskilde,

Vi er din professionelle, pålidelige og dedikerede samarbejdspartner, når du ønsker professionel erhvervsrengøring i Roskilde og omegn. Vi kan også hjælpe med erhvervsrengøring i København, Hillerød, Næstved og på resten af Sjælland.

Få en fast rengøringsaftale uden binding

United Facility Partners er dit professionelle rengøringsfirma, med et kompetent og dedikeret team. Som en af de eneste i branchen tilbyder vi rengøringsaftaler uden binding. Vil du have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Roskilde, kan du træffe os på telefon 71 96 39 32 eller på vores mail info@ufpa.dk.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian