Vil du med på holdet?

Få en karriere hos United Facility Partners

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af en fantastisk arbejdsplads? Hos United Facility Partners tager vi hånd om vores medarbejdere, så sørger for gode vilkår. Vi udvikler og optimerer hele tiden vores produkter og arbejdsmetoder, så kunderne altid får den bedste kvalitet. Derudover samles vi årligt til mad, drikke og hygge.

Hvis du har lyst til at arbejde et sted hvor du som medarbejder er i fokus, så send os en ansøgning.

Medarbejder

Hos United Facility Partners er det største fokus på vores medarbejderes trivsel. Det betyder meget for os, at du har det godt og trives i dit arbejde. Derudover er det også vigtigt for os, at du føler, du gør en forskel. Derfor har vi stort fokus på trivsel.

Arbejdsmiljø

Vi bestræber os på, at give vores medarbejdere det bedst mulige arbejdsmiljø, og vi er konstant opmærksomme på, hvordan tilfredse kunder og rengøring af højeste kvalitet bedst muligt går hånd i hånd med vores medarbejderes trivsel.

Virksomhed

Det er vigtigt for os at tilbyde vores kunder det bedste af det bedste. Vi vil gerne være kendt som det rengøringsfirma, der altid kommer helt ud i hjørnerne, og som har de gladeste medarbejdere, der elsker at møde på arbejde.

70+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper disse virksomheder og mange flere

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

United Facility Partners

Ansøg i dag

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med United Facility Partners. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt United Facility Partners i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian